Pilota Valenciana | Pilota a l'Escola
Secciones

Pilota a l'escola per a Secundària

Un contenido de:
ElDesmarque

Jueves, 15 de febrero de 2018. 15:46
26 centres són els pioners en esta primera edició
26 centres són els pioners en esta primera edició

Ahir és duia a terme la primera pressa de contacte amb els professors de secundària inscrits al programa Pilota a l’Escola. Enguany serà la primera volta després de molts anys que el programa tindrà també un part dirigida als instituts o centres de secundària.

Aquesta primera pressa de contacte a la que assistien, el president de la Federació, Daniel Sanjuan, el coordinador de Pilota de la GVA, Sebastià Giner, tècnics tant federatius com de la Generalitat, a més d’un bon nombre de docents, tenia com a motiu l’explicació de tots els passos a seguir per part dels centres, així com l’explicació de perquè naix esta part del projecte.

26 centres

26 centres són els pioners en esta primera edició, que consistirà en una competició dividida en tres fases. Una inicial que serà interna, a nivell de cada institut, de la que eixiran 4 equips representants d’aquest centre per tal de disputar la fase intercomarcal, en la que els centres s’agruparan tenint en compte la proximitat geogràfica. La competició acabarà amb la disputa de la fase final al Poliesportiu de Massalfassar el dia 16 de maig.
Cada institut tindrà una dotació de material, a més d’equipacions en forma de samarreta per a la fase final gràcies a la col.laboració de la Fundación Trinidad Alfonso.
 

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *