Es Noticia
Pilota a l'escola per a Secundària

Pilota a l'escola per a Secundària

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
26 centres són els pioners en esta primera edició
26 centres són els pioners en esta primera edició

Ahir és duia a terme la primera pressa de contacte amb els professors de secundària inscrits al programa Pilota a l’Escola. Enguany serà la primera volta després de molts anys que el programa tindrà també un part dirigida als instituts o centres de secundària.

Aquesta primera pressa de contacte a la que assistien, el president de la Federació, Daniel Sanjuan, el coordinador de Pilota de la GVA, Sebastià Giner, tècnics tant federatius com de la Generalitat, a més d’un bon nombre de docents, tenia com a motiu l’explicació de tots els passos a seguir per part dels centres, així com l’explicació de perquè naix esta part del projecte.

26 centres

26 centres són els pioners en esta primera edició, que consistirà en una competició dividida en tres fases. Una inicial que serà interna, a nivell de cada institut, de la que eixiran 4 equips representants d’aquest centre per tal de disputar la fase intercomarcal, en la que els centres s’agruparan tenint en compte la proximitat geogràfica. La competició acabarà amb la disputa de la fase final al Poliesportiu de Massalfassar el dia 16 de maig.
Cada institut tindrà una dotació de material, a més d’equipacions en forma de samarreta per a la fase final gràcies a la col.laboració de la Fundación Trinidad Alfonso.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando