Es Noticia
Tercera jornada en l’Autonòmic de Frontó Parelles

Tercera jornada en l’Autonòmic de Frontó Parelles

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Trofeu Diputació de València.
Trofeu Diputació de València.

S’anuncia per a este cap de setmana una nova jornada en l’Autonòmic de Frontó per parelles, trofeu que patrocina la Diputació de València.

Després dels resultats de la passada jornada en la máxima categoria, Massalfassar és el líder en solitari, guanyava el passat divendres en La Pobla després de la retirada de l’equip local per lesió. Quart de Poblet guanyava en casa a Cheste i és col.loca segon amb una partida menys disputada, mentre que Museros guanyava a Chera amb tres punts i mostra les seues opcions. Interessant és presenta enguany aquesta competició.
Per a esta jornada, en concret, en la primera categoria, s’anuncia el divendres a les 20.00 i al Poliesportiu Municipal de Massalfassar, on l’equip local, Moro i Alejandro, rebrà a la formació de Cheste, amb Adrián de Museros i Carlos. La partida entre Chera i La Pobla de Vallbona, es dir, Boni i Peluco contra Pasqual i Zarzo, tindrà lloc al frontó de La Serrania el dissabte a les 18.00 hores de la vesprada. La partida que tancarà la jornada serà la que disputen les formacions de Quart de Poblet i de Museros, en aquest cas, programada per al diumenge a les 11.30 hores al frontó de Quart.

Albuixech i Quart lluiten pel liderat d'El Corte Inglés

 
El 43é Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, viurà aquest cap de setmana la sisena jornada de la màxima categoría amb interessants enfrontaments
Els seguidors de la modalitat podrán gaudir de quatre partides la vesprada de demà dissabte. El Kiwa Quart, actual campió i líder de la classificació, rebrà al seu carrer a l’Ovocity Marquesat, tercer classificat. El fet de jugar en el carrer de Quart de les Valls marca com a favorits a Javi, Alex, Juan Carlos i Bervis, els jugadors locals, pero Pau, Nando, Alex i Benja podrien donar algún disgust als aficionats de les Valls.
El segon en la taula, l’Albuixech que només marxa dos punts per darrere del líder, jugarà en el seu carrer davant el Lanzadera Montserrat, que ocupa la quarta posició. Sergi, Samuel, Lucha i Alfonso, integrants de l’equip de l’Horta, están cuallant una gran primera volta, i en cas de guanyar en casa demà començarien a tindre un important coixí de punts per a assegurar-se entrar en semifinals. Per la seua part, els de la Ribera es veuen obligats a jugar per la victoria, si no volen quedar-se despenjats de la classificació, i que els puguen pasar equips com Faura o Beniparrell, situats a pocs punts de distancia.
Precissament Faura es desplaçarà per a jugar davant l’Electrofassar Massalfassar, en una partida on Julian, Llopis, Sergio i Miguel Angel hauran de donar el millor de si per a superar a Jorge, Ximo, Luis i Paco, jugadors del Massalfassar que deuen sumar punts al seu caseller per a fugir de les places de descens.
Per últim, el Caixa Popular Meliana i l’Ajuntament de Beniparrell jugaran en casa dels primers altra partida de compromís. Ja que l’equip melianer està situat en la cua de la classificació, mentre que els de Beniparrell, després de caure la semana pasada en casa davant l’Albuixech, han d’aconseguir una victoria que els permeta mantenir-se en la zona mitja de la taula.
Respecte a la categoría juvenil, es viurà el que podría ser una final anticipada entre el Caixa Popular Meliana, que ocupa el primer lloc de la taula amb dotze punts, i l’Ajuntament de Beniparrell, actual campió de la categoría i segon classificat amb només un punt menys que els seus rivals de demà. L’Ovocity Marquesat, que ocupa la tercera posició a un punt dels segons, podría ser el beneficiat de la partida entre Meliana i Beniparrell, entrant en la lluita pel liderat. 

Joan d'Oliva i Fran de Moixent campions de la 1ª fase del sub-18


La setmana pròxima disputaran les finals on estarà en joc el títol absolut de la competició de tecnificació
La tercera jornada del Circuit sub-18 de raspall encumbra a l’equip de Joan Mena d’Oliva i Fran Cano de Moixent que van aconseguir la seua tercera victòria en la competició de tecnificació, quedant campions de la primera fase. En la final absoluta tindran com a rival a Ramón Domenech de Sumacárcer i Jordi Naturil de Sumacárcer, que van guanyar en l’última partida als seus rivals que també es jugaven la possibilitat d’estar en la final.
Resultats de les partides de la 3ª jornada dels Circuits de raspall: Circuit sub-18 de raspall: 
- Marcos Nadal (Aielo) - Marc Ortega (Alcàntera del Xúquer) - 10 - Joan Mena (Oliva) - Fran Cano (Moixent) - 25
- Adrian López (V. Castello) - Joan Pastor (Genovés) - 15 - Ramón Domenech (Sumacárcer) - Jordi Naturil (Sumacárcer) - 25
Classificació final de la primera fase Circuit sub-18 de raspall: 
1º - Joan Mena (Oliva) - Fran Cano (Moixent) – 9 pts 
2º - Ramón Domenech (Sumacárcer) - Jordi Naturil (Sumacárcer) – 6 pts 
3º - Adrian López (V. Castello) - Joan Pastor (Genovés) – 3 pts 
4º - Marcos Nadal (Aielo) - Marc Ortega (Alcàntera del Xúquer) – 0 pts
Programació de les finals del Circuit sub-18 de raspall. Dijous 19 d’abril de 2018. Trinquet de la Llosa de Ranes. 
- 17 hores. Final per la tercera plaça.  Marcos Nadal (Aielo) - Marc Ortega (Alcàntera del Xúquer) contra Adrian López (V. Castello) - Joan Pastor (Genovés)
- 17:45 hores. Final absoluta. Ramón Domenech (Sumacárcer) - Jordi Naturil (Sumacárcer) contra Joan Mena (Oliva) - Fran Cano (Moixent)

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando