Es Noticia
Penúltima jornada de la lliga regular del Diputació Autonòmic de Raspall

Penúltima jornada de la lliga regular del Diputació Autonòmic de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
L'equip de Bicorp deu remuntar en la lliga
L'equip de Bicorp deu remuntar en la lliga

Aquest cap de setmana es viurà la penúltima jornada de la primera ronda de partides, que a principis de maig deixaran pas a la fase final, amb les corresponents lligues de semifinals.

Cal recordar que els equips de primera categoria es dividiran quan acabe la lliga classificatòria en dos fases finals. El primer i segon classificat de cada grup actual passaran a jugar la lliga de semifinals A pel títol absolut, en un format recuperat del que tenia la competició ja fa anys. Mentre que el tercer i quart classificat formaran la lliga de semifinals B, que també comptarà amb final pròpia.
De moment, es la formació de Piles qui suma quatre victòries en les quatre partides disputades, en el grup 1, ocupant el primer lloc de la taula, per davant del Lloc Nou d’en Fenollet, contra qui jugarà aquesta setmana, i del Xeraco B. El Xeraco B rebrà al seu trinquet al vigent campió, Bicorp, que es veu obligat a guanyar les dues partides que li resten per jugar, si vol tindre opcions de defensar el títol absolut aconseguit la pasada temporada.
Ja en el grup 2 el primer equip del club d’Oliva marxa al capdavant de la classificació, que només ha cedit un punt dels dotze disputats, i que jugarà al seu trinquet el cap de setmana davant l’Otos A, de momento quart en la classificació. L’altra partida de la jornada tindrà a Genoves i Xeraco A com a protagonistes, disputant-se l’enfrontament en el trinquet de la población de la Costera.
En la divisió de plata son Quatretonda A i Caixa Popular Ontinyent quin empaten en la primera posició del grup 1, i aquesta semana jugaran com a visitants davant el Canals i el Muro d’Alcoi, respectivament. En el grup 2 es l’Oliva B qui ocupa la primera plaça de la classificació en solitari, seguit pel Sumacarcer. Respecte a la tercera categoría els primers classificats dels grups de competició son Bicorp B i La Vall B, tot i que els seus perseguidors, Gavarda B i Polinya A, només están a un punt i tenen una partida menys. Bicorp C i Lanzadera Montserrat son les formacions capdavanteres de quarta A, mentre que en quarta B es situen en primera posició el Tapizados Calse Moixent A i L’Horteta Rafelbunyol A.
 

Oliva, Genovés i Alcàntera Càrcer destaquen en els JECV de raspall

En la segona fase del provincial de València jugaran els millors 40 equips. Destaquen estan tres escoles que tindran 21 equips en aquesta nova fase
Després de la disputa de la primera fase dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de raspall del nivell de competició, els millors 8 equips de les cinc categories de competició: benjamí, aleví, infantil, cadets i juvenils. En la segona fase estaran presents 15 escoles i 40 equips. Destaquen les escoles d’Oliva, amb 9 equips, Genovés i Alcántera-Càrcer, amb 6 equips respectivament. La segona fase es disputara una ligueta entre quatre equips de cada categoria, i els millors equips de cada grup jugaran les finals provincials.
Equips classificats per a la 2ª fase dels JECV de raspall: 
Categoria benjamí: 
Oliva A - Oliva C - Oliva B - Piles - Moixent - Quatretonda - Genovés - Alcàntera-Càrcer
Categoria aleví: 
Xeraco A - Oliva B - Oliva A - Piles - Bicorp - Genovés A - la Llosa de Ranes - Alcàntera-Càrcer
Categoria infantil: 
Oliva B - Bellreguard A - Oliva A - Font Carrós - Genovés - Quatretonda - Alcàntera-Càrcer - Bicorp
Categoria cadet: 
Bellreguard A - Oliva B - Xeraco A - Bellreguard B - Alcàntera-Càrcer A - Genovés A - Genovés B - Alcàntera-Càrcer B
Categoria juvenil: 
València-IES Font Sant Lluís - Tavernes Blanques - Xeraco - Rafelbunyol - Oliva A - Genovés - Alcàntera-Càrcer A - Bicorp

Els equips de Vicent de Xeraco i Iván d'Ontinyent jugaran la final del sub-23

Les dos millors formacions d’aquesta edició jugaran la gran final del Circuit de Fundació Trinidad Alfonso
Ahir es va tancar la fase de classificació del Circuit sub-23 de raspall. Els equips que van aconseguir guanyar en l’última jornada són els que jugaran la gran final. Vicent de Xeraco i Jorge del Genovés van guanyar per 25 a 5 als seus rivals, que també optaven a arribar a la gran final, però que no van estar al seu millor nivell i hauran de jugar la final per la tercera plaça. Iván d’Ontinyent i Javi d’Oliva, també van guanyar per 25 a 10, davant Cristián de Chella i Raimon de la Llosa de Ranes.
Resultats de les partides de la 3ª jornada del Circuit sub-23 de raspall: - Carlos Salelles (Oliva) - Saúl (Muro Alcoi) - 5 - Vicent Sendra (Xeraco) - Jorge Sanchis (Genovés) - 25
- Cristián Asunción (Chella) - Raimon Suarez (Llosa de Ranes) - 10 - Iván Esparza (Ontinyent) - Javi López (Oliva) - 25
Classificació final de la primera fase Circuit sub-23 de raspall:  1º - Vicent Sendra (Xeraco) - Jorge Sanchis (el Genovés) – 8 pts  2º - Iván Esparza (Ontinyent) - Javi López (Oliva) - 5 pts  3º - Carlos Salelles (Oliva) - Saúl (Muro Alcoi) – 4 pts  4º - Cristián Asunción (Chella) - Raimon Suarez (la Llosa de Ranes) - 1 pts
Dijous que ve 19 d’abril es jugaran les finals d’aquesta competició de tecnificació. Programació de les finals del Circuit sub-23 de raspall. Trinquet de la Llosa de Ranes:  - 18:30 hores. Final per la tercera plaça. Cristián Asunción (Chella) - Raimon Suarez (la Llosa de Ranes) contra Carlos Salelles (Oliva) - Saúl (Muro Alcoi)
- 19:15 hores. Final absoluta. Iván Esparza (Ontinyent) - Javi López (Oliva) contra Vicent Sendra (Xeraco) - Jorge Sanchis (Genovés)

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando