Trobades de Pilota a l'Escola
Secciones

Benicarló tanca les Quasi quatre cents alumnes

Un contenido de:
ElDesmarque

Martes, 05 de junio de 2018. 16:19
Amb quasi quatre cents alumnes
Amb quasi quatre cents alumnes

El pavelló municipal de Benicarló acollirà demà dimecres la última trobada d’aquest curs dins del programa Pilota a l’Escola de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Quasi quatre cents alumnes gaudiran demà d’un de matí lúdic-esportiu on la pilota, com no pot ser d’altra manera, serà l’eix que unirà a tots els alumnes del nord de Castelló. Aquest xiquets arribaran de cinc centres educatius: CEIP Marqués de Benicarló (Benicarló), CEIP Mestre Francesc Català (Benicarló), CEIP L’Assumpció (Vinarós), CEIP Felicinda Collell (Càlig) i el CEIP Àngel Esteban (Benicarló).
Com és habitual, a banda de l’extensa programació de partidetes, els xiquets podran gaudir d’unflables i de tallers relacionats amb la pilota valenciana que farà que passen un matí inoblidable. A més, tots ells coneixeran a MAPI, la mascota de la pilota valenciana qui ha confirmat la seua presència en la trobada.
A més, està prevista l’assistència del director general de l’esport, Josep Miquel Moya, el coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, junt al president de la FPV, José Daniel Sanjuán, i el regidor d’esports de Benicarló, Carlos Flos.
Conclou d’aquesta forma l’ultima de les Trobades que posa el fermall d’or al Programa Educatiu “Pilota a l’Escola 2017/2018.  Una edició que ha estat recolzada des de l’inici per la Fundación Trinidad Alfonso, amb una ajuda que ha permés millorar la dotació especiífica de pilota que es dona a cada centre participant, al voltant dels 450 col.legis.

La pluja marca El Corte Inglés de Galotxa

La setmana pasada la climatología va ser la nota dominant en el Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés.
Respecte a la jornada corresponent es varen haver de suspendre per l’aigua les partides entre el CPV Faura i l’Electrofassar Massalfassar, i entre l’Ajuntament de Beniparrell i Caixa Popular Meliana. Mentre que l’enfrontament entre Ovocity Marquesat i Kiwa Quart es completava amb la victoria dels vigents campions del Camp de Morvedre, 20 a 70, i en la partida entre Lanzadera Montserrat i Albuixech els tres punts eren per a l’equip de la Ribera. El diumenge si que es va poder disputar la partida suspesa en el seu dia, també per pluja, entre el Lanzadera Montserrat i l’Ovocity Marquesat. La mateixa va ser la mes renyida del cap de setmana, ja que el resultat de 70 a 60 repartia els punts entre les dues formacions.
S’estan estudiant diferents alternatives per a jugar les partides pendents el pròxim cap de semana, que acollirà també enfrontaments decisius entre els implicats per la classificació i fase final.
Classificació 1ª categoría - 13ª jornada:
1.-Kiwa Quart A - 32 punts
2.-Lanzadera Montserrat A - 24 punts
3.-Ovocity Marquesat A - 24 punts
4.-CPV Faura A - 22 punts
5.-Ajuntament Beniparrell A - 20 punts
6.-CPV Albuixech A - 18 punts
7.-Electrofassar Massalfassar A - 9 punts
8.-Caixa Popular Meliana A - 1 punt

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *