Pilota Valenciana | Raspall
Secciones

La Llosa de Ranes espera les finals de la Lliga 2 i la Lliga Promeses de Raspall

Un contenido de:
ElDesmarque

Viernes, 08 de junio de 2018. 11:19

El trinquet de la Llosa de Ranes acollirà demà dissabte a partir de les 16:00 hores les finals de la tercera edició de la Lliga 2 i la Lliga Promeses de Raspall de les escoles de tecnificació.

Des del mes d’Abril s’han disputat de forma paral·lela aquestes dos competicions de tecnificació de la modalitat de raspall, en les quals han participat fins a 14 equips dels quals 9 han sigut trios i 5 parelles, i que tindran el seu colofó al recinte de La Costera.

La programació de les finals és la següent:

16 hores – Final Lliga PROMESES – Josep d’Ondara i Jordi Momparler de Senyera contra José Ramón de Canals i Àngel de Xàbia.
17 hores – Final Lliga DOS - Carlos Salelles d’Oliva, Nicolas de Bicorp i Marc d’Alcàntera contra Ivan d’Ontinyent, Saul de Muro i Rosen de Genovés
Pel que fa a la Lliga Promeses, parteix com a favorit l’equip comandat per Josep d’Ondara ja que encara no coneixen la derrota en tota la competició, i ja van superar a la parella comandada per José Ramón de Canals en la fase de grups, pel resultat de 25 per 10, en una partida que data del 11 de Maig i es va disputar al trinquet de Xeraco.
El plat fort de la vesprada, la final de la Lliga 2 de Raspall es presenta d’allò més emocionant amb dos equips que han rendit a la perfecció durant tota la competició. El trio de Carlos, Nicolas i Marc han sumat ple de victòries, desplegant un joc brillant fins al moment i superant sense contemplacions a tots els seus rivals, pel que pot ser que se’ls atorgue el cartell de favorits. A pesar d’això, els seus rivals en la final, l’equip d’Ivan, Saül i Rosen que també arriben invictes, de ben segur que els ho ficaran molt difícil, i com van demostrar en la ronda de semifinals s’encontren en un gran estat de forma.
D’aquesta final no hi ha cap duel previ, ja que els dos equips van disputar la fase regular en grups diferents, i no es van creuar en semifinals al ser cadascun d’ells primer dels seus respectius grups.
 

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *