Pilota Valenciana | Semifinals de la Lliga Bankia D'Elit Raspall Femení
Secciones

Bicorp i Borbotó A, a un pas de la final de la Lliga Bankia d'Elit Raspall Femení

Un contenido de:
ElDesmarque

Lunes, 11 de junio de 2018. 15:45
Les participants a la Lliga Bankia d'Èlit de Raspall Femení.
Les participants a la Lliga Bankia d'Èlit de Raspall Femení.

Els dos conjunts formats per Victoria VLC, Mar Bicorp i el trio de Borbotó amb Amparo, Annabel i Mónica han guanyat a les seues rivals a la primera semifinal de Bonrepòs i Mirambell i es posicionen en llocs preferents per a enfrontar-se a la gran final de la Lliga Bankia d'Èlit Raspall Femení que serà en dos setmanes.

La primera partida, la de promoció, ha encarat als equips de l’Alqueria d’Asnar i Tavernes Blanques. Les xiques d’Alacant s’han imposat amb la potent treta d’Erika i la intel·ligència de Myriam enfront de Marta i Paula, que s’han defensat a quinzes molt disputats fins a arribar als cinc jocs. Paula Cuenca ha jugat en esta ocasió donada la baixa de l’altra germana de Tavernes, Marta, de la qual esperem una recuperació ràpida.
La segona partida, primera semifinal, ha enfrontat a Bicorp i a Borbotó B, on l’equip de la Canal de Navarrés ha guanyat amb solvència, l’equip de l’Horta Nord amb Anna Sanchis de València i Aida Vila de Moixent, han fet jocs on han fet suar a la parella contraria però només les han arrancat tres jocs.
L’última partida de la vesprada, amb un trinquet ja ple d’espectadors, es veien la cara el trio de Borbotó i les germanes Puertes de Beniparrell. La potent treta d’Ana i la rapidesa de Noelia no han pogut fer front a un trio ben equilibrat format per Mónica, Annabel i Amparo Martí III que hui estaven de gràcia. El marcador finals ha sigut de 40-25.
A la partida han acudit el president de la Federació de Pilota Valenciana, com a les anteriors ocasions, l’alcaldessa i altres autoritats de Bonrepòs i Mirambell. Remarcar que ha sigut també la primera emissió en directe de pilota de la nova televisió pública dels valencians al programa de vesprada À punt Directe, que ha entrevistat a la jugadora Mónica i al públic assistent. Benvinguts À punt!
- Promoció: CPV Alqueria d’Asnar A 40-CPV Tavernes Blanques 25
- 1ª partida Semifinal: Turismo Rural Bicorp E 40-CPV Borbotó B 15
- 2ª partida Semifinal: CVP Borbotó A 40-Ajuntament de Beniparrell 25

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *