Pilota Valenciana | Escala i Corda | Raspall
Secciones

La copa de Raspall acabarà a Castelló de Rugat

Un contenido de:
ElDesmarque

Martes, 12 de junio de 2018. 07:59
La copa de Raspall acabarà a Castelló de Rugat
La copa de Raspall acabarà a Castelló de Rugat

La Copa Diputació de València de raspall ja té definides les seus i dates de la fase final, açò és, les dues semifinals i la partida en la qual es resoldrà el títol.

La primera semifinal es disputarà el diumenge 1 de juliol al trinquet d'Oliva on el primer classificat del Grup B s'enfrontarà al segon del Grup A (11.30 hores).
La segona semifinal tindrà lloc el dilluns 2 juliol a Xeraco (18.30 hores) i enfrontarà al primer classificat del Grup A contra el segon del B.
La final es disputarà el dimecres 11 de juliol al trinquet de Castelló de Rugat (18.30 hores).
La Copa Diputació de València de raspall, que va començar dimecres passat a Castelló de Rugat, ja ha completat quatre partides de la fase regular, corresponents a la primera jornada, en les quals s'ha produït el debut dels huit equips participants. La següent confrontació tindrà lloc este dimarts al trinquet d'Oliva on l'equip de Bellreguard de Ian i Roberto s'enfrontarà al local de Mario i Brisca.
La Copa Diputació de València d'escala i corda començarà divendres que ve al trinquet de Sueca on la formació representativa de Vinalesa de Puchol II i Carlos es mesurarà a la de Genovés amb Genovés II i Nacho, equips que estan enquadrats en el Grup A. En el Grup B, la competició començarà dissabte que ve a Pedreguer.
En este campionat les seus i dates de la fase final es determinaran en els pròxims dies.

Jordi i Álex de Dénia obriran el Sub-23 d'escala i corda individual

En el trinquet de Pedreguer arranca la competició de tecnificació, amb la participació de 17 jugadors
Aquesta vesprada en el trinquet de Pedreguer comença el XI Individual sub-23 de tecnificació d’escala i corda, amb la primera partida de la competició. Participaran un total de 17 esportistes que jugaran 19 partides en les seus d’entrenament de les escoles de tecnificació, sent els trinquets de Pedreguer, Xilxes i la Pobla de Vallbona les seus de les partides d’aquesta categoria. En la partida inaugural s’enfrontaran Jordi Llobell de Dénia i Alex Tur de Dénia a partir de les 19:30 hores, en el trinquet de Pedreguer.
Els jugadors que participaran en 2018 són: 
- Jordi Ll. CPV Dénia
- Álex T. CPV Dénia 
- Carlos M. CPV Faura
- Álex O. CPV Quart de las Valls
- Sacha CPV Orba
- Pau J. CPV Marquesat 
- Àlex A. CPV Marquesat
- Rafa M. CPV Massalfassar
- Julio CPV Alginet
- Pablo S. CPV Borbotó
- Salva CPV Alginet
- Nando CPV Marquesat
- David L. CPV Algimia
- Adrià CPV Alginet
- Guillermo CPV Massamagrell
- Carlos G. CPV Massalfassar
- José Salvador CPV Quart de les Valls
Durant les primeres edicions han aconseguit quedar campions d’aquesta competició jugadors que hui estan en l’elit de la modalitat: Fageca CPV Meliana (2008-2009-2010), Puchol II CPV Vinalesa (2011), Monrabal CPV Vilamarxant (2012), Pablo CPV Borriol (2013), Marc CPV Montserrat (2014-2015-2016) i José Salvador CPV Quart de les Valls (2017).

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *