Es Noticia
Xeraco i Piles, a per la final del Diputació Autonòmic de Raspall

Xeraco i Piles, a per la final del Diputació Autonòmic de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
L'escola d'El Puig pot tornar a jugar les finals en Vinalesa
L'escola d'El Puig pot tornar a jugar les finals en Vinalesa

Aquestes formacions jugaran la final absoluta del 35é Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València.

En primera masculina seran Xeraco B i Piles els que lluitaran pel títol absolut, amb jugadors de renom com Waldo, Punxa o Guille entre les seues files. Els resultats de la jornada pasada varen ser determinants, ja que l’Oliva A va caure per la mínima davant el Xeraco A en la partida jugada en el trinquet de l’històric club que es també l’actual subcampió, Xeraco. Per part dels equips ara finalistes, s’enfrontaren en el trinquet de Piles, amb els jugadors locals Waldo, Pau i Baldo i els visitants del Xeraco B, Guille, Sendra i ibiza. El resultat de 25 a 40 va ser fruit d’una intensa partida jugada de tu a tu, i que va servir per a valorer les forces dels dos candidats al títol.
La final B la jugaran el Bicorp A i Fenollet, altres equips acostumats a jugar al més alt nivell. En la resta de categories masculines, només en la divisió de plata l’Oliva B espera rival, ja que avançaren la semifinal, mentre que tota la resta de categories jugaran el cap de setmana les partides de tornada. En l’altra semi de segona es el Gavarda A qui figura como favorit, ja que va derrotar 40 a 10 al Otos B. Respecte a tercera, Bicorp B i l’Ajuntament de Polinyà A varen aconseguir dues importants victòries davant el Xeraco C i el Gavarda B. Ja en quarta A es el 30 i Val Real de Gandia qui apunta a la final, després de no deixar sumar més que dos jocs a l’Alqueria d’Asnar. Per últim, en quarta B, mentre que el Moixent apunta a la final, després de guanyar a domicili al Tamborí de Valencia 25 a 40, el Xeraco D i L’Horteta Rafelbunyol s’ho jugaran tot en la tornada, al quedar la primera partida 40 a 35.
El carrer de pilota de Gavarda serà el lloc on es disputen les finals el cap de setmana del 29 i 30 de juny, i 1 de juliol. L’acte oficial de presentació de totes les finals es cel·lebrarà en l’Ajuntament de Gavarda a les 20:30 hores del dilluns 25 de juny.

Les finals d’El Corte Ingles de escoles s'apropen a Vinalesa

El carrer de pilota de Vinalesa acollirà les finals escolars del 43é Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, la vesprada del diumenge 24 de juny.
De moment, i després de les partides d’anada jugades el cap de setmana passat, el pròxim dissabte i diumenge es jugaran els enfrontaments de tornada de les semifinals en totes les categories. En la competició de cadets apunten a la final les formacions d’El Puig, que va deixar en 15 a Albuixech en l’anada, i Massamagrell, que jugant fora va guanyar d’un joc a la Pobla de Vallbona.
De nou Massamagrell, en aquest cas en infantils, que derrotava a domicili al Beniparrell, i el Montserrat A, que deixava en 20 als seus companys del Montserrat B, son els posibles finalistes de la categoria.
Altre equip de Massamagrell podria jugar la final d’alevins, ja que en la partida jugada en casa deixava en 15 a la Pobla de Vallbona; mentre que l’Algimia d’Alfara no permitia sumar cap parcial als seus rivals d’El Puig.
Per últim, ja en la categoria benjamí, els candidats a jugar la seua final son Moixent, que derrotava amb solvencia al Vinalesa, mentre que El Puig guanyava en casa 50 a 40 al Meliana i no hi ha finalista clar en aquesta eliminatoria.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando